Ένα μαγικό tip για κουρασμένους μυς

Όσο κι αν φαίνεται σέξυ και υπέροχο, το pole dance κρύβει αρκετό κόπο και πόνο. Τις μέρες που προπονούμαι συχνά, οι μύες μου στην πλάτη και τους ώμους είναι μονίμως πιασμένοι. Υπάρχει όμως ένα μαγικό κόλπο που καταπραΰνει πολύ αποτελεσματικά τους κουρασμένους μυς: το μπάνιο σε άλατα epsom. Ουσιαστικά μετατρέπω τη μπανιέρα μου σε ένα απολαυστικό σπα. Τα άλατα epsom είναι πολύ αποτελεσματικά από μόνα τους, αλλά αν προσθέσεις και αρωματικά έλαια, μπορείς να βυθιστείς σε μια ιδιαίτερα χαλαρωτική και άκρως αισθησιακή εμπειρία.

Ορίστε η συνταγή:

Γεμίζω τη μπανιέρα με ζεστό νερό και προσθέτω

1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού άλατα epsom

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Τα άλατα epsom θεωρούνται γενικά ασφαλή. Θα τα βρεις σε φαρμακείο ή σε κατάστημα βιολογικών προϊόντων. Σε συνδυασμό με το ζεστό νερό περιορίζουν τις φλεγμονές και καταπραΰνουν τους μυϊκούς πόνους. Τα έλαια σανδαλόξυλου και λεβάντας χαρίζουν υπέροχο άρωμα, εξισορροπούν το νευρικό σύστημα, ξεκουράζουν και ηρεμούν.

Απόλαυσε αυτό το θεραπευτικό λουτρό για 15-20 λεπτά. Χαμηλός φωτισμός και χαλαρωτική μουσική θα σε ηρεμήσουν ακόμη περισσότερο. Στη συνέχεια, πιες αρκετό νερό και ξεκουράσου με έναν καλό ύπνο. Την επόμενη μέρα το πιάσιμο στους μυς θα είναι παρελθόν.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s