Δοκιμασία σπαγγάτ 60 ημερών

60daysplitschallenge

Θυμάσαι τη δοκιμασία ευλυγισίας 30 ημερών του Αυγούστου; Ήρθε η ώρα για μια νέα ανάλογη πρόκληση που οργανώνει ξανά το WorldWide Splitters Network και αυτή τη φορά θα διαρκέσει 2 μήνες, από την 1η Απριλίου μέχρι τις 30 Μαΐου.

Μετά τη δοκιμασία του Αυγούστου, χάρη στην οποία είχα την ευκαιρία να βελτιώσω τα ανοίγματα και την έκταση των ποδιών μου, σταμάτησα για αρκετό καιρό το stretching λόγω υποχρεώσεων, αλλά και λόγω ενός μικρού τραυματισμού στο λαγονοψοΐτη μυ. Δυστυχώς, η ευλυγισία περιορίζεται, άμα διακόψεις τις διατάσεις και ειδικά άμα κάνεις μια καθιστική εργασία όπως εγώ. Παρόλα αυτά, δεν εγκαταλείπουμε το όνειρό μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια ξεκινώντας τη νέα αυτή δοκιμασία από ένα βηματάκι πιο πέρα και μερικά χιλιοστά πιο χαμηλά!

Και αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στην ενδυνάμωση και την ευλυγισία των ποδιών. Ειδικότερα, οι στόχοι είναι να βελτιωθούν τα:

Μπροστινό σπαγγάτ με αριστερό/δεξιό πόδι μπροστά (left/right front splits)

Πλαϊνά ανοίγματα σε καθιστή θέση (middle splits)

Πλαϊνά ανοίγματα με βύθιση του κορμού (pancake splits)

Jade

Κάθε 10 ημέρες θα ανεβάζω φωτογραφίες και βίντεο με τις προπονήσεις και την εξέλιξή μου, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διατροφή και τις αντιδράσεις του σώματός μου στο διάστημα των επόμενων δύο μηνών.

Και να από ποιο σημείο ξεκινώ:

Αν θες κι εσύ να λάβεις μέρος σε αυτήν την προσπάθεια και να γίνεις πιο ευλύγιστος/η μέσα σε 60 ημέρες, οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία ή η ευλυγισία σου, στείλε μου ένα σχόλιο κάτω από αυτό το θέμα.

Το καλοκαίρι έρχεται, ας αποκτήσουμε όμορφα, ευλύγιστα πόδια!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s